Mina - 18
Friday

  • 03.10.2014, 15:22


Heisann! Det er fredag alt, ukene går så fort. Denne fredagen er litt kjip, siden dette er siste helgen før skolen starter igjen, jeg er virkelig ikke klar for skole! Skal også ut i praksis, det blir litt skummelt haha. Men jaja, det skal nok gå fint.
Blir hvert øyeblikk hentet av pappa, så det er nok på tide å pakke tingene.
Me preikas! 


Tønsberg og Sandefjord

  • 01.10.2014, 22:45

Hei! I dag har jeg vært i Tønsberg og Sandefjord, Marcelina og jeg bestemte oss her om dagen for å busse til Tønsberg. Bussen gikk 11.26, vekkeklokken måtte selvfølgelig på. Det tok en og en halv time å reise til Tønsberg med buss, det var selvsagt verdt det. Vi shoppet litt og satte oss ned på en café, i Sandefjord dro vi innom en godteributikk som hadde veldig mye utvalg av snop. 
Da vi tok bussen hjemover fra Sandefjord, så fant vi ut at vi hadde tatt feil buss! Så det endte med at vi måtte trykke på STOPP, hvis ikke måtte vi kjøre en lang omvei. Vi ble gjennom våte, siden det regnet mens vi ventet på den riktige bussen som var forsinket. 
Starten av dagen var super bra, men jeg bringer dessverre ulykke så den endte ikke like bra. 
To trøtte, slitene og kalde jenter


Tree hug

  • 01.10.2014, 22:16

Hei og velkommen! Her kan du skrive en tekst om deg selv og bloggen din. Her kan du skrive en tekst om deg selv og bloggen din.Arkiv


Bloggdesign avhits