Mina - 18
Cupcake

 • 31.08.2014, 18:59

Heii! Denne dagen har vært heelt rolig, har ikke gjort noe som helst. Bare slappet av, men det er vel normalt på søndager? 
Det eneste er at jeg har sett på Hele Norge Baker, har sett hele 7 episoder fra i går til i dag.
I tillegg så har jeg laget cupcakes, de virket super gode og usunne, hihi

Slet en del med frostingen, prøvde å legge den på så proft som mulig, men det klarte jeg dessverre ikke. 

Så den god ut? 
 


1HOD

 • 30.08.2014, 10:17


Heihei! Som jeg nevnte i går var jeg på Larvik pizza med klassen, det var fantastisk bra. Trives utrolig godt på 1HOD, vi har et utrolig bra miljø, love iiitt. Kan ærlig innrømme at den første uken var litt sånn ja rar, fordi jeg kjente kun en, men nå er det heldigvis mye bedre!

Senere i dag skal jeg på kino med Marcelina og Betina, vi skal se Step up all in. Gleder meg!
Ha en fin dag alle sammen <3 


Dagens antrekk

 • 29.08.2014, 23:17
Hei! I dag har jeg vært på larvik pizza med klassen, det var super koselig <3


Sundae is

 • 28.08.2014, 21:48

Heisann! I dag sluttet jeg 13.45 på skolen, skikkelig deilig å slutte tidligere enn vanlig, rakk akkurat bussen hjem. Marcelina og jeg tok en spontantur til Stavern, det var meningen at vi skulle ta bilder og spise is der nede. Men med engang vi gikk ut av bussen sjekket vi busstidene for å se da da bussen kjørte tilbake. Etter vi hadde gått rundt i 10 minutter fant vi omtrent ingenting som var åpnet, så vi løp bort til busstoppet og kjørte tilbake. Vi bestemte oss heller for å dra til Nordbyen for å kjøpe mcdonalds is, Sundae med extra sjokolade <3
Dette har vært en fin dag


Fotolyst

 • 27.08.2014, 17:54

Heihei! I sted hadde jeg skikkelig fotolyst, men selvfølgelig hadde jeg klart å glemme stativet og kontrollen hos mamma. Så det ble litt vanskelig å ta bilder, slet veldig med fokus og hvor kameraet skulle stå da jeg skulle ta av meg selv. Men knipset alikevel noen bilder. 

Det er onsdag, som du sikkert vet.. Er en elendig blogger, skolen sliter meg ut, sovner omtrent hver dag når jeg kommer hjem. Venner meg nok til det etterhvert, forhåpentligvis.
 


Fri

 • 24.08.2014, 12:35

23. August

 • 23.08.2014, 22:43Vet ikke helt hva jeg skal skrive her, har ingen ting å skrive. 
Vil dele mine tanker, men klarer ikke.
... 


Skolestart

 • 21.08.2014, 15:11

Hei! Det å starte på skolen igjen har vært helt greit, det er deilig å komme inn i rutinene igjen. Foreløpig så liker jeg veldig godt linjen jeg går på, Helse og Oppvekst. Vi har ikke kommet helt inn i fagene enda, og i tillegg så får vi kun en bok, alt det andre ligger på pcen! Skikkelig deilig å slippe å drasse på bøkene frem og tilbake. Trives veldig godt i klassen min, har allerede blitt kjent med mange flotte mennesker som jeg gleder meg til å bli bedre kjent med. 

Det er skikkelig kjipt og kjedelig å ta skolebuss, men går som regel greit. Enkleste delen er å komme til skolen, men det å komme hjem er litt vanskelig. Bussene er som regel seine, og er som regel usikker på hvilken buss jeg skal ta for å komme hjem. Tok feil buss i går, havnet langt oppi heita, ante ikke hvor jeg var så måtte ringe mamma for at hun skulle hente meg.


Model

 • 19.08.2014, 22:22

Pink Hair

 • 17.08.2014, 15:00Hei! I går farget Marcelina håret mitt halvveis rosa før skolestart, jeg farget også hennes. Det var nok ikke det smarteste vi har gjort. Jeg ble i hvert fall veldig fornøyd, det er alltid morsomt med en forandring!


Ny Genser

 • 15.08.2014, 22:44


Hei! Kjøpte denne digge genseren i Polen, elsker den! 
Jeg som digger blomster, måtte selvfølgelig ha en blomster genser også. 
Middag ble spist på en restaurant i sted med mamma og Mons (broren min), det var utrolig koselig og lenge siden bare vi tre hadde spist ute sammen. Jeg bestilte kylling og pommes frites, som dessert oreokake. Da vi kom hjem så vi en film sammen, Divergent, hadde sett den før, men måtte se den igjen, det er tross alt favoritt filmen min. Blir alltid i så godt humør etter jeg har sett den. 
Dette blir den siste helgen i sommerferien, tiden har gått så fort, og hvor har sommerferien blitt av? Til mandagen starter jeg på en helt ny skole, gleder meg faktisk litt. 
Det blir spennende å møte nye mennesker, bli kjent med nye folk.
Prøver å ikke grue meg, fordi dette skal gå fint! 


Polen - Gdansk

 • 14.08.2014, 21:20

Hallais! Har vært i Polen fem dager, kom hjem i dag tidlig. Min gode (dårlige) unnskyldning for at jeg ikke har blogget.
Jeg ble med Anni og familien hennes på tur, det var super koselig og strålende vær. Har hørt rykter om at det har vært dårlig vær her i Larvik, mens i Polen var det omtrent syden vær. Det var akkurat som om jeg var i syden, a.m.a.zzzing. 
Meningen var at jeg skulle knipse bilder der nede, men kameraet mitt lå dessverre trykt ned i bagen min hver eneste dag, så da ble det kun mobilbilder.


Du och Jag

 • 07.08.2014, 21:02

Dagens outfit

 • 07.08.2014, 18:30


Min proffe fotograf i dag var Marcelina, som vanlig så har vi tilbrunget dagen sammen.
Ble faktisk overrasket fornøyd med bildene, hun er så flink!


Lollipop spinn

 • 07.08.2014, 12:00


Beste isen


Beach

 • 06.08.2014, 22:25Hei! I dag har jeg tilbrunget dagen min med Marcelina. Sto opp 10.00, og tok bussen til indre havn. Det har ikke vært så veldig varmt i dag, men dro alikevel på stranda. Jeg hoppet faktisk fra 7 (?) meteren!! Første gangen jeg har hoppet fra et så høyt stupebrett, stolt av meg selv. haha
Da vi var på stranda så ble vi jagd vekk av noen som holdt på å filme en slags reklame, fryktelig irriterende. Vi måtte til og med skru av musikken, de stjal også utsikten vår. Så vi bestemte oss for å ta bussen hjem til Marcelina på grunn av dem og alle vepsene som fløy rundt oss.
Var i tillegg fotograf for Marce i sted, hun er så nydelig atte. Flink modell er hun også.
Nå har jeg tenkt til å slappe av med macen på fanget og en kopp te i hånden. 
Snakkes


Love tea

 • 05.08.2014, 21:31


<3


Hull i øret

 • 05.08.2014, 15:33

Hei! I går tok jeg hull i øret, ett på høyre og venstre. Gjorde det selv så klart, gidder ikke å kaste bort 600 kroner når jeg bare kan gjøre det selv. Har en egen nål som er kjøpt på apoteket for under 10 kroner. Hadde egentlig mistet nålen, men da jeg ryddet her om dagen så fant jeg den igjen. 
Er ganske sikker på at jeg kommer til å få verk, fordi det gjør jeg jo alltid. Er veldig sløv når det gjelder rensing, akkurat nå kjenner jeg det verker litt på begge ørene, men det går helt fint. 
Nå har jeg 7 hull til sammen, wii 


Gjenspeiling

 • 04.08.2014, 15:41

Gårsdagen

 • 03.08.2014, 16:05
Hei! I går sov Marcelina hos meg, vi gjorde egentlig ikke noe spesielt. Slappet for det meste av, koselig var det såklart.
Nå er det ikke lenge før jeg skal til verdens beste som har bursdag i dag, Maren Mari.
Har ikke sett henne på lenge og savner henne masse! 


Ebay - Favoritter

 • 01.08.2014, 23:57

Mobildeksel - ♥ / Skjørt - ♥ / Blomsterklokke - ♥ / Nagle bh - ♥ / Blomsterkrans - ♥ / Sløyfe strikk - ♥

Hver uke har jeg tenkt til å lage en kollasj av mine Ebay - Favoritter.
Jeg elsker når andre lager lignende, derfor så bestemte jeg meg for å prøve å gjøre det samme.
Håper dere liker det!


Antrekk 010814

 • 01.08.2014, 18:01


Ola vest (ny) - Cubus, Tskjorte (ny) - Cubust, Shorts - Cubus, Klokke - Ebay

Hei! I går sov jeg hos Marcelina, det var super koselig og må definitivt gjentas! Kom hjem i dag klokken 14.15, nå venter jeg på at middagen skal bli ferdig (taco). Elsker virkelig taco, min favoritt <3 Forrige uke spiste jeg taco 3 eller 4 ganger, for å si det sånn så spiser jeg taco altfor ofte. Blir aldri lei av det, hadde lett klart å spist taco hver dag hvis jeg ville. 


Juli - Kollasj

 • 01.08.2014, 16:59

Nå har vi allerede kommet til August, kun 18 (?) dager til sommerferien er over.
I Juli har jeg egentlig ikke tatt så veldig mange bilder, men en del. Jeg elsker virkelig Picasa når jeg lager kollasj, Picasa setter sammen bildene på en perfekt måte, love it! 


 • Publisert i Kollasj
 • Hei og velkommen! Her kan du skrive en tekst om deg selv og bloggen din. Her kan du skrive en tekst om deg selv og bloggen din.  Arkiv


  Bloggdesign av  hits