Mina - 18
Long time gone

 • 29.07.2014, 21:58

Heeei!
Lenge siden sist, i det siste har jeg ikke blogget fordi jeg trengte rett og slett en pause. Gud så deilig det var! Har enda ikke sluttet med bloggen, og er ganske sikker på at det ikke skjer.
Det er ikke sikkert at jeg kommer til å blogge hver dag fremover, føler på en måte at jeg MÅ blogge dersom jeg har blogg og det er virkelig ikke en god følelse.

De siste 18 dagene har jeg egentlig ikke gjort så mye, har vært på hytta og prøvd å vært sosial med venner og diverse. Været har vært helt fantastisk i Larvik, kan ikke huske at det har vært så varmt her før. Det er ikke lenge før sommerferien er over, eller.. Tiden går så fort, og vil ikke tilbake til skolebenken. Not ready


Ungene sover

 • 11.07.2014, 20:07

Hei! Nå har jeg endelig lagt ungene, så det er på tide å slappe litt av. Er utrolig trøtt, sov omtrent ikke noe i natt, varmen ødelegger søvnen.
Nå sitter jeg i sofaen og koker ihjel selvom jeg har vinduet oppe. Må slutte å klage på varmen, fordi det er selvfølgelig ikke bare negativt med den. Det er mest positive ting så klart. 


Sitte barnevakt

 • 11.07.2014, 13:31

Hallais! Jeg blir nå hentet 1400 av min far, skal sitte barnevakt hele helgen for brødrene mine. Det blir både koselig og slitsomt tror jeg, men mest slitsomt. Må i tillegg stå opp rundt 0600 - 0700 hver dag, men det skal nok gå fint.  På mandagen reiser jeg på en hytte med familien. Så jeg tviler på at det blir noe blogging fra mandag - søndag, det er nok ikke internett der oppe. Men hvis det er så skal jeg se om jeg får tid, eller rettere sagt hvis jeg orker.Dagens antrekk

 • 10.07.2014, 13:52(må farge håret snart, ettervekst til 1000000)
Skjørt fra Ebay - Topp fra H&M

Hei! For et vær, det er utrolig varmt.. Ble ikke noe blogging i går, det går på en måte i perioder når jeg blogger. Plutselig så har jeg bra blogglyst, men kanskje fem minutter senere så har jeg ikke blogglyst i det hele tatt. Men jeg prøver så godt jeg kan med å blogge, eller, egentlig ikke.
Senere i dag skal jeg på nattbyen, så vi får se hva jeg finner der. Kanskje jeg kjøper noe. 

Ha en fin dag!


Varme dager

 • 08.07.2014, 21:47

Heii! kom hjem for en halvtime siden. Dagen i dag har jeg tilbringt med søteste Marcelina, dro til henne 14.00 og kom hjem 21.00. Super koselig var det, og nå er jeg så stappa mett at jeg holder på å dø av magesmerter haha. 

Tilbringte også dagen i går med henne og Betina. Ble veldig lite blogging i går, rett og slett fordi jeg ikke gadd. 


Har ikke lagt ut noe fra ebay de siste dagene, fordi det er en del ting jeg er ikke er så fornøyd med. Vet ikke om jeg kommer til å legge ut flere innkjøp, vi får se etterhvert. 


Pink flowers

 • 07.07.2014, 12:00

Min bedre halvdel

 • 06.07.2014, 22:00

Hei! Nå har jeg besøk av Maren Mari, dette er et forhåndskrevet innlegg. Vi er nå på kino for å se skrekkfilm, Deliver us from evil. Håper den er skummel, som sagt så elsker begge skrekkfilmer og da passer nok denne filmen for oss.


Håper alle har hatt en flott dag, for det har iallefall jeg hatt!

♥ 


Shorts - Ebay

 • 06.07.2014, 17:30


Denne shortsen kjøpte jeg på Ebay. For å være ærlig så likte jeg den ikke så godt, den så litt rar ut på haha, i tillegg var det veldig vanskelig å kneppe den.. Men jaja, vi får se om jeg kommer til å bruke den etterhvert. 
Du kan kjøpe den HER 


 • Publisert i Innkjøp
 • Blomsterkrans - Ebay

  • 05.07.2014, 18:38
  Denne flotte blomsterkransen kjøpte jeg på Ebay, jeg digger den. 
  Du kan kjøpe den HER, koster kun 11 kroner. 
  Jeg sparer på blomsterkrans, som du sikkert ikke vet.
  Elsker dem, og har en del. 

  Likte du den?


 • Publisert i Innkjøp
 • Stresset

  • 05.07.2014, 13:38


  Singlet - Cubus, Cardigan - Vila, Skjørt - H&M 

  Hei! Dette blir et veldig raskt innlegg, er veldig stresset. Dagen i dag skal jeg tilbringe med Maren Mari, jeg skal sove hos henne. Det blir utrolig koselig. Blir hentet nå hver øyeblikk, det er grunnen til at jeg er så stresset. Har også lånt bok fra biblioteket, ettersom jeg er ferdig med Rubinrød. Boken jeg lånte er nr 2 fra Rubinrød, altså Safirblå. Gleder meg til å lese den, men nå må jeg stikke byebye!


  Godt humør

  • 04.07.2014, 22:05

  Genser fra Cubus, Skjørt fra H&M, undershorts fra Bikbok og klokke fra Ebay

  Hellu! Over ser du dagens antrekk. 
  Humøret mitt er fantastisk bra for tiden, og det er så utrolig deilig! Smiler og ler hele tiden, er bare så utrolig glad, aner ikke hvorfor. Sommerværet er ikke helt på plass her i Larvik, venter tålmodig på at det skal komme. Akkurat nå er det overskyet, krysser fingrene for at det er pent vær i morgen.
  Har faktisk fått seks nye ting fra ebay i posten, kommer til å vise en og en ting hver dag, ikke alt på engang. Venter fortsatt på fire ting som enda ikke har kommet, er ikke lenge siden jeg bestilte det heller så forundrer meg ikke om det tar litt lenger tid.

  Hva synes du om antrekket?


  Ny klokke - Ebay

  • 04.07.2014, 19:36


  Bestilte denne nydelige klokken fra Ebay for en stund siden, fikk den i posten i dag. Jeg virkelig elsker den, angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte den, kommer til å bruke den hver dag fremover. Er egentlig veldig avhengig av tiden, føler at jeg må alltid vite hvor mye klokken er, så da er det jo kjekt med en klokke. 
  Du kan kjøpe den HER, koster kun 28 kroner.
  Helt sykt hvor billig det er på Ebay, i virkeligheten hadde den sikkert vært mye dyrere.


 • Publisert i Innkjøp
 • 03.07.14 - Antrekk

  • 03.07.2014, 14:05

  Cat - before and after

  • 02.07.2014, 22:37

  Antrekk

  • 02.07.2014, 20:16

  Heisann! Som du sikkert har lagt merke til så har jeg ikke blogget på to hele dagen, wow.. Tok meg rett og slett en liten pause fra bloggen, men nå har jeg tilbake igjen! Har bestemt meg for å prøve å bli flinkere til å poste antrekksbilder. Tok ikke så veldig bra bilder av antrekket i dag, men orket rett og slett ikke å gå ut for å knipse bilder, så gjorde det heller inne.
  Denne dagen har vært utrolig bra, jeg har vært på piknik med noen venninner. Det var super koselig <3 Og må gjentas!
  Har også blitt helt dilla på en bok, leser omtrent hele tiden. Rubinrød heter den, startet å lese for to dager siden og har kun ett kapittel igjen. Føler meg som en lesehest, haha. Har tenkt til å lese de andre bøkene fra serien så fort jeg blir ferdig med den første. Jeg har aldri vært fan av å lese bøker, foretrekker som regel å se filmer/serier. Men i det siste har jeg blitt så glad i å lese, og det er jo kjempe positivt!


  Hei og velkommen! Her kan du skrive en tekst om deg selv og bloggen din. Her kan du skrive en tekst om deg selv og bloggen din.  Arkiv


  Bloggdesign av  hits