Mina - 18
Sverigetur

 • 02.04.2015, 16:09

Heihei! Mamma og jeg tok oss en liten spontantur til Sverige i dag. Vi bestemte oss for å dra i går og kjøpte dermed billetter. Båten skulle dra 0600 om morningen, men da vi ankom fortalte en som jobber der at det var noe galt, så vi kunne ikke dra. Skikkelig irriterende. Jeg ville ikke hjem isåfall ettersom jeg hadde stått opp så tidlig! Vi kjørte til Horten for å ta moss båten over. Men båten var tydeligvis full og vi gadd ikke å vente i 1 time, så vi kjørte i stedet hele veien til Sverige. Tilsammen tok det rundt 3.timer. 


Vi fikk heldigvis plass på hjemover båten

Jeg kjøpte over 1 kg smågodt, æææ, love it


Kino

 • 01.04.2015, 21:43

Hallo! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra kino. Ble faktisk overrasket over hvor bra Fast and furious 7 var. Det er trist at det ikke kommer flere filmer, men sånn er det. Marcelina kom klokken 1400 i dag, vi bestemte oss med engang for å gå ut å knipse bilder. Da bildene var tatt, så lagde vi middag - som vanlig ble det tacooo. Dette har vært en flott dag.Påskeharen har vært på besøk

 • 31.03.2015, 18:15


Gjett hvem som har vært på besøk her i dag da? ja, du gjettet riktig. Påskeharen. Dagen i dag skulle egentlig bestå av skolearbeid, men gidder rett å slett ikke å gjøre noe. Det er trossalt ferie, ferien er til for å nytes uten å tenke på skolen. Kommer antaglivis til å utsette det jeg skulle gjøre til en annen dag. Jaja. Ellers har jeg ikke gjort noe spesielt, bare slappet av. Mamma og jeg tok oss en liten shoppingtur i stad, hvor vi handlet inn ting til påskeegget. For å si det sånn så var det jeg som valgte alt i påskeegget.. Mamma og jeg har helt forskjellig smak når det gjelder smågodt, så da er det like greit at jeg velger ut det jeg vil ha - det blir ikke like spennende å se hva som er oppi da, men det gjør ikke noe.


Fast and furious 7

 • 30.03.2015, 20:28

Hallo! Burde egentlig gjøre noe med den grusomme ettverksten som man tydelig ser på bildene. Men vil helst ikke gjøre håret noe mere slitt enn det allerede er. I dag har jeg bestilt biletter til Fast and furious 7. Møtte Marcelina, Paulina og Betina på Bølgen 1430. Vi måtte jo sikre oss biletter til selveste premieredagen - onsdag. I morgen har jeg kun tenkt til å slappe av og jobbe med skolearbeid. Fikk selvfølgelig en stor oppgave i kommunikasjon og samhandling rett før ferien, så da er det greit å starte litt på den før skolen begynner igjen. 


Tacokveld

 • 29.03.2015, 18:40

Heihei! Hadde en super bra dag i går med Marcelina og Betina. Dro til Marcelina rundt 1700, da jeg kom begynte vi med engang å lage taco. Elsker taco så mye, beste maten ever. Rett etter at jeg hadde vært der i 15 minutter, så kom også Betina. Hadde skikkelig sommerfølelse i går, siden tilbringte mye tid med disse to jentene i sommer. Så det føltes ut som tiden ble skrudd tilbake i tid.

Favorite breakfast

 • 28.03.2015, 09:28

God morgen! Har akkurat spist en deilig frokost, havregrøt såklart. Det går an å lage havregrøt på så mange ulike varianter, for meg så er det umulig å gå lei. Jeg våknet veldig tidlig i dag, klokken 07.00. Hodet mitt har sunget i hele natt, så har nesten ikke fått noe søvn. Dette er grunnen til hvorfor jeg ikke kan høre på musikk rett før jeg legger meg, fordi da blir sanget spilt om igjen i hodet, hele natten! 

 

Senere skal jeg til Marcelina, noe som blir veldig koselig. Det er nemlig lenge siden vi tilbringte tid sammen - bare oss to

Hva pleier du å spise til frokost?


Påskeferie

 • 27.03.2015, 22:00
Heihei! Endelig påskeferie, ferien har allerede startet veldig bra. Nå sitter jeg og ser på The Voice, med smågodt ved siden av meg og Pepsi Max. Har lengtet veldig etter ferie, det er virkelig noe jeg trengte akkurat nå. En pause fra skolen, og bare tilbringe tid med mine nærmeste.

Håper alle får en fin påskeferie, så snakkes vi senere!


Oppdatering osv

 • 25.03.2015, 19:13Hei! Som vanlig er det lite oppdatering fra meg, men jeg prøver så godt jeg kan (ikke egentlig).
I påsken skal jeg være mye flinkere til å oppdatere, da har jeg ihvertfall tid. Har også tenkt til å fotografere masse!
Merker at jeg trenger ferie nå, to dager igjen.. så er det ferie


Herlige mennesker

 • 22.03.2015, 00:17Flott kveld ♥


Familiebursdag

 • 15.03.2015, 17:55

Hei!
I dag feiret jeg familiebursdag. Fikk kun det jeg ønsket meg, penger såklart. Sparer egentlig ikke til noe spesielt, men setter det jeg får inn på sparekonto. Siden det er veldig kjekt å ha litt penger dersom det plutselig er noe jeg ønsker meg eller noe som er nødvendig å kjøpe.


Stod opp klokken 08.30 i dag for å hjelpe mamma med å stelle i stand min bursdagsfeiring. Vi lagde som vanlig denne digge kaken, pavlova. 


Brownies falt som vanlig i smak for de små


Amal 18 år

 • 15.03.2015, 09:29

Hei!
I går feiret vi bursdagen til verdens beste Amal ♥ 
Hun fylte 18 år! Det var en super fin kveld, med mange flotte mennesker.


God morgen

 • 14.03.2015, 09:02

Heihei!
Nå sitter jeg her i den gode sofaen min med dynen rundt meg, mens jeg spiser en god og varm frokost. Våknet selvfølglig tidlig i dag (som vanlig). Hvorfor kan jeg ikke bare sove lenge? jaja, føler meg ihvertfall utvilt, det er nok det viktigste. Havregrøt toppet med kanel og sukkerfri jordbærsyltetøy + Zeroh saft med farris ♥


Kanskje tilbake

 • 11.03.2015, 22:01

Hei! Lenge siden dere har hørt fra meg. Jeg har tenkt lenge på å starte å blogge igjen, men er usikker på om jeg klarer å være aktiv. Har bestemt meg for å prøve. Grunnen er fordi jeg savner å fotografere, har hatt en lang pause nå og synes det er på tide å begynne igjen. Mister alltid fotolysten når det er mørkt ute, men nå begynner det jo å bli lyst igjen.. Så synes det er på tide å starte.


Blir nok ikke blogging hver eneste dag, men skal prøve å oppdatere dere jevnlig. 


Friday

 • 03.10.2014, 15:22


Heisann! Det er fredag alt, ukene går så fort. Denne fredagen er litt kjip, siden dette er siste helgen før skolen starter igjen, jeg er virkelig ikke klar for skole! Skal også ut i praksis, det blir litt skummelt haha. Men jaja, det skal nok gå fint.
Blir hvert øyeblikk hentet av pappa, så det er nok på tide å pakke tingene.
Me preikas! 


Tønsberg og Sandefjord

 • 01.10.2014, 22:45

Hei! I dag har jeg vært i Tønsberg og Sandefjord, Marcelina og jeg bestemte oss her om dagen for å busse til Tønsberg. Bussen gikk 11.26, vekkeklokken måtte selvfølgelig på. Det tok en og en halv time å reise til Tønsberg med buss, det var selvsagt verdt det. Vi shoppet litt og satte oss ned på en café, i Sandefjord dro vi innom en godteributikk som hadde veldig mye utvalg av snop. 
Da vi tok bussen hjemover fra Sandefjord, så fant vi ut at vi hadde tatt feil buss! Så det endte med at vi måtte trykke på STOPP, hvis ikke måtte vi kjøre en lang omvei. Vi ble gjennom våte, siden det regnet mens vi ventet på den riktige bussen som var forsinket. 
Starten av dagen var super bra, men jeg bringer dessverre ulykke så den endte ikke like bra. 
To trøtte, slitene og kalde jenter


Min dag gjennom bilder

 • 30.09.2014, 20:52


Hei! Gjennom bildene ser du sikkert at jeg har vært med Marcelina i dag.
Det har vært en helt fantastisk dag, men er dessverre utslitt nå.


The maze runner

 • 19.09.2014, 18:07

Heihei!
Etterpå skal jeg på kino med Marcelina, Betina + (søstra til betti), Amal og Karen. Gleder meg kjempe masse!
Filmen starter 21.45, så det blir nok bra. Selveste Dylan o´Brien er hovedskuespilleren iiik, love him!
Har akkurat spist taco med familien og nå hører jeg på musikk.
Flott fredag <3


For sent til skolen

 • 16.09.2014, 20:16

Hei! For en time siden var jeg ute i skogen og tok bilder, selvportrett. Ble ganske fornøyd med resultatene, dere skal få se noen etterpå.
Klarte selvfølgelig å komme for sent til skolen, fordi bussen kom aldri. Ble helt frustrert mens jeg sto på bussplassen og ventet alene. Det ente med at jeg måtte ta taxi, haha. Hadde prøve i første time, og det gikk ikke akkurat veldig bra. Stresset + dårlig tid = ikke god kombinasjon.


Smoothie

 • 11.09.2014, 19:14

Hei dere!
Denne uken har gått innmari fort, fredag alt i morgen, noe som betyr heeelg.
I dag sluttet jeg tidlig på skolen, 11.30, så kom meg raskt hjem.
Har vært med Marcelina og Betina i dag, ble med dem på subway siden de skulle spise middag der.

Subwayen så innmari god ut, sikler omtrent når jeg ser på den. 
Etter vi hadde vært der stakk vi til Nordbyen, jeg kjøpte smoothie mens Marce og Betti kjøpte is <3


Jordbær og banan smoothie <3


Skal Vi Danse

 • 06.09.2014, 20:19

Hei fininger! Denne dagen har jeg tilbrakt med familien. 
Har egentlig ikke så mye å skrive ettersom det ikke har skjedd så mye nytt. Jeg er elendig blogger som jeg sikkert har skrevet hundre ganger og foto humøret mitt er også elendig. Skal snart knipse nye bilder, har ikke gjort det på en evighet (føler jeg). 
Bildet øverst er gammelt forresten, tror ikke jeg har lagt det ut tidligere.
Akkurat nå sitter jeg i sofaen med potetgull, sjokolade og Pepsi Max mens jeg ser på Skal Vi Danse. 
Heia CAROLINE! 


1HOD

 • 30.08.2014, 10:17


Heihei! Som jeg nevnte i går var jeg på Larvik pizza med klassen, det var fantastisk bra. Trives utrolig godt på 1HOD, vi har et utrolig bra miljø, love iiitt. Kan ærlig innrømme at den første uken var litt sånn ja rar, fordi jeg kjente kun en, men nå er det heldigvis mye bedre!

Senere i dag skal jeg på kino med Marcelina og Betina, vi skal se Step up all in. Gleder meg!
Ha en fin dag alle sammen <3 


Sundae is

 • 28.08.2014, 21:48

Heisann! I dag sluttet jeg 13.45 på skolen, skikkelig deilig å slutte tidligere enn vanlig, rakk akkurat bussen hjem. Marcelina og jeg tok en spontantur til Stavern, det var meningen at vi skulle ta bilder og spise is der nede. Men med engang vi gikk ut av bussen sjekket vi busstidene for å se da da bussen kjørte tilbake. Etter vi hadde gått rundt i 10 minutter fant vi omtrent ingenting som var åpnet, så vi løp bort til busstoppet og kjørte tilbake. Vi bestemte oss heller for å dra til Nordbyen for å kjøpe mcdonalds is, Sundae med extra sjokolade <3
Dette har vært en fin dag


Fotolyst

 • 27.08.2014, 17:54

Heihei! I sted hadde jeg skikkelig fotolyst, men selvfølgelig hadde jeg klart å glemme stativet og kontrollen hos mamma. Så det ble litt vanskelig å ta bilder, slet veldig med fokus og hvor kameraet skulle stå da jeg skulle ta av meg selv. Men knipset alikevel noen bilder. 

Det er onsdag, som du sikkert vet.. Er en elendig blogger, skolen sliter meg ut, sovner omtrent hver dag når jeg kommer hjem. Venner meg nok til det etterhvert, forhåpentligvis.
 


Skolestart

 • 21.08.2014, 15:11

Hei! Det å starte på skolen igjen har vært helt greit, det er deilig å komme inn i rutinene igjen. Foreløpig så liker jeg veldig godt linjen jeg går på, Helse og Oppvekst. Vi har ikke kommet helt inn i fagene enda, og i tillegg så får vi kun en bok, alt det andre ligger på pcen! Skikkelig deilig å slippe å drasse på bøkene frem og tilbake. Trives veldig godt i klassen min, har allerede blitt kjent med mange flotte mennesker som jeg gleder meg til å bli bedre kjent med. 

Det er skikkelig kjipt og kjedelig å ta skolebuss, men går som regel greit. Enkleste delen er å komme til skolen, men det å komme hjem er litt vanskelig. Bussene er som regel seine, og er som regel usikker på hvilken buss jeg skal ta for å komme hjem. Tok feil buss i går, havnet langt oppi heita, ante ikke hvor jeg var så måtte ringe mamma for at hun skulle hente meg.


Pink Hair

 • 17.08.2014, 15:00Hei! I går farget Marcelina håret mitt halvveis rosa før skolestart, jeg farget også hennes. Det var nok ikke det smarteste vi har gjort. Jeg ble i hvert fall veldig fornøyd, det er alltid morsomt med en forandring!


Polen - Gdansk

 • 14.08.2014, 21:20

Hallais! Har vært i Polen fem dager, kom hjem i dag tidlig. Min gode (dårlige) unnskyldning for at jeg ikke har blogget.
Jeg ble med Anni og familien hennes på tur, det var super koselig og strålende vær. Har hørt rykter om at det har vært dårlig vær her i Larvik, mens i Polen var det omtrent syden vær. Det var akkurat som om jeg var i syden, a.m.a.zzzing. 
Meningen var at jeg skulle knipse bilder der nede, men kameraet mitt lå dessverre trykt ned i bagen min hver eneste dag, så da ble det kun mobilbilder.


Beach

 • 06.08.2014, 22:25Hei! I dag har jeg tilbrunget dagen min med Marcelina. Sto opp 10.00, og tok bussen til indre havn. Det har ikke vært så veldig varmt i dag, men dro alikevel på stranda. Jeg hoppet faktisk fra 7 (?) meteren!! Første gangen jeg har hoppet fra et så høyt stupebrett, stolt av meg selv. haha
Da vi var på stranda så ble vi jagd vekk av noen som holdt på å filme en slags reklame, fryktelig irriterende. Vi måtte til og med skru av musikken, de stjal også utsikten vår. Så vi bestemte oss for å ta bussen hjem til Marcelina på grunn av dem og alle vepsene som fløy rundt oss.
Var i tillegg fotograf for Marce i sted, hun er så nydelig atte. Flink modell er hun også.
Nå har jeg tenkt til å slappe av med macen på fanget og en kopp te i hånden. 
Snakkes


Love tea

 • 05.08.2014, 21:31


<3


Hull i øret

 • 05.08.2014, 15:33

Hei! I går tok jeg hull i øret, ett på høyre og venstre. Gjorde det selv så klart, gidder ikke å kaste bort 600 kroner når jeg bare kan gjøre det selv. Har en egen nål som er kjøpt på apoteket for under 10 kroner. Hadde egentlig mistet nålen, men da jeg ryddet her om dagen så fant jeg den igjen. 
Er ganske sikker på at jeg kommer til å få verk, fordi det gjør jeg jo alltid. Er veldig sløv når det gjelder rensing, akkurat nå kjenner jeg det verker litt på begge ørene, men det går helt fint. 
Nå har jeg 7 hull til sammen, wii 


Gårsdagen

 • 03.08.2014, 16:05
Hei! I går sov Marcelina hos meg, vi gjorde egentlig ikke noe spesielt. Slappet for det meste av, koselig var det såklart.
Nå er det ikke lenge før jeg skal til verdens beste som har bursdag i dag, Maren Mari.
Har ikke sett henne på lenge og savner henne masse! 


Long time gone

 • 29.07.2014, 21:58

Heeei!
Lenge siden sist, i det siste har jeg ikke blogget fordi jeg trengte rett og slett en pause. Gud så deilig det var! Har enda ikke sluttet med bloggen, og er ganske sikker på at det ikke skjer.
Det er ikke sikkert at jeg kommer til å blogge hver dag fremover, føler på en måte at jeg MÅ blogge dersom jeg har blogg og det er virkelig ikke en god følelse.

De siste 18 dagene har jeg egentlig ikke gjort så mye, har vært på hytta og prøvd å vært sosial med venner og diverse. Været har vært helt fantastisk i Larvik, kan ikke huske at det har vært så varmt her før. Det er ikke lenge før sommerferien er over, eller.. Tiden går så fort, og vil ikke tilbake til skolebenken. Not ready


Ungene sover

 • 11.07.2014, 20:07

Hei! Nå har jeg endelig lagt ungene, så det er på tide å slappe litt av. Er utrolig trøtt, sov omtrent ikke noe i natt, varmen ødelegger søvnen.
Nå sitter jeg i sofaen og koker ihjel selvom jeg har vinduet oppe. Må slutte å klage på varmen, fordi det er selvfølgelig ikke bare negativt med den. Det er mest positive ting så klart. 


Sitte barnevakt

 • 11.07.2014, 13:31

Hallais! Jeg blir nå hentet 1400 av min far, skal sitte barnevakt hele helgen for brødrene mine. Det blir både koselig og slitsomt tror jeg, men mest slitsomt. Må i tillegg stå opp rundt 0600 - 0700 hver dag, men det skal nok gå fint.  På mandagen reiser jeg på en hytte med familien. Så jeg tviler på at det blir noe blogging fra mandag - søndag, det er nok ikke internett der oppe. Men hvis det er så skal jeg se om jeg får tid, eller rettere sagt hvis jeg orker.Varme dager

 • 08.07.2014, 21:47

Heii! kom hjem for en halvtime siden. Dagen i dag har jeg tilbringt med søteste Marcelina, dro til henne 14.00 og kom hjem 21.00. Super koselig var det, og nå er jeg så stappa mett at jeg holder på å dø av magesmerter haha. 

Tilbringte også dagen i går med henne og Betina. Ble veldig lite blogging i går, rett og slett fordi jeg ikke gadd. 


Har ikke lagt ut noe fra ebay de siste dagene, fordi det er en del ting jeg er ikke er så fornøyd med. Vet ikke om jeg kommer til å legge ut flere innkjøp, vi får se etterhvert. 


Min bedre halvdel

 • 06.07.2014, 22:00

Hei! Nå har jeg besøk av Maren Mari, dette er et forhåndskrevet innlegg. Vi er nå på kino for å se skrekkfilm, Deliver us from evil. Håper den er skummel, som sagt så elsker begge skrekkfilmer og da passer nok denne filmen for oss.


Håper alle har hatt en flott dag, for det har iallefall jeg hatt!

♥ 


Lov å kose seg litt ekstra

 • 28.06.2014, 23:04


Heei! Nå sitter jeg her med Pepsi Max flaska mi og litt godis, det er tross alt lørdag så da er det lov å kose seg litt ekstra. Har begynt å se en ny tv-serie (prison break), foreløpig så er den helt okei, tror nesten jeg må komme meg litt inn i den så får jeg vurdere den etterhvert. For å si det sånn så er jeg veldig kresen når det gjelder serier og lignende, er veldig dårlig til å gi det en sjanse. Og med engang jeg hører noe negativt, så gidder jeg absolutt ikke å se den.
I det siste så har jeg hatt utrolig smerter i beina, litt under hoftene. Går rundt og halter overalt, ikke godt! Dersom det blir verre enn det er nå, så må jeg nok oppsøke legen for å se hva som er galt. Det kan være på grunn av treningen, men det er vel ikke normalt å ha så grusomt vondt? det startet først på høyre side, men nå har jeg begynt å få vondt på venstre også. Hadde egentlig tenkt til å løpe i morgen, men det blir nok ikke noe av dersom det fortsetter å gjøre vondt.


Tips til serie / film?

 • 27.06.2014, 19:27

Heihei! Akkurat nå så har jeg veldig vondt i hodet, vurderer å se om vi har Ibux/paracet i skapet, tror ikke vi har det, så da får jeg nesten bare vente til smerten gir seg. Går nok fint. I dag er det jo fredag som du sikkert vet, og jeg spiste tacooo. Min favoritt mat. Spiste også taco i går, blir aldri lei av det, eller rettere sagt det går ikke an å bli lei av det! Været her i Larvik er ikke særlig bra, ganske overskyet. Akkurat nå skulle jeg ønske at det var sol, slik at jeg kunne dratt på stranda og kanskje fått litt farge på kroppen (noe som jeg ikke har).

Lurer svært på om jeg skal se en film, men hvilken? I går ble jeg ferdig med serien Orange is the new black, elsker den! Så har dessverre ikke noen serier å se på, noe som er meget trist.. 

Har du tips til serie/film som jeg kan se? 


Jeg så en hjort!

 • 26.06.2014, 20:52

Hei! Var akkurat på en liten løpetur, gjett hva jeg så... en hjort! 
Jeg var på vei til å springe inn til en sti, og med engang jeg kom forbi en sving, så stod hjorten ved siden av meg (ca 1-2 meter unna) og stirret meg rett inn i øynene. Den ble redd og løp av gårde. Det første jeg tenkte var "jeg må ta bilde", men så sprang den.
Dette var det eneste spennende som har skjedd i dag, det å støte på en hjort er ikke noe som skjer hver dag.
Jeg løp ikke så langt inn i stien ettersom jeg var redd for å treffe en bjørn haha.

Denne uken har gått veldig fort, det er fredag alt i morgen. 
Liker fredager, veldigveldig godt!


 


Kosedag

 • 25.06.2014, 14:07

Hei! I dag skjer det ikke stort. Skal bare sitte inne i det fine været og slappe av, burde egentlig ta litt frisk luft, men foretrekker heller å være inne. Når jeg tenker over det så liker jeg bedre at det overskyet istedenfor sol, ikke misforstå meg, jeg elsker sol og slikt! Men akkurat i dag skulle jeg heller ønsket at det var overskyet og litt kjølig ute. 

Fy søren.. jeg klikker snart!
Det er en liten bananflue på rommet mitt som flyr rundt og plager meg hele tiden. Tror den har vært her i to uker, får virkelig ikke tatt knekken på den.
Og i går drepte jeg tre stykker, æææ de er så irriterende!

Forresten dere kan fortsatt melde dere på linkerunden, tror jeg trekker to tilfeldige blogger i morgen eller senere i dag.
Meld dere på HER 

Ha en fin dag!


Besøk

 • 24.06.2014, 21:09

Hei! I dag har jeg besøk av Maren Mari, hun skal sove hos meg og det blir koselig! Vi så akkurat på en skrekkfilm, Insidious 2. Det er på en måte vår "ting" det å se skrekkfilm, vi gjør det omtrent hver gang vi er med hverandre, fordi begge elsker jo skrekkfilmer!
Jeg har ikke blogget på 2 (?) dager, beklager så mye.
Jeg sier hele tiden at jeg skal bli flinkere, men er veldig lat når det gjelder bloggen for tiden.
Jeg lover, skal prøve å bli flinkere! 

Hva har du gjort i dag?


Sunn frokost før en treningsøkt

 • 21.06.2014, 12:44

Hei! I dag spiste jeg havregrøt til frokost med rosiner og kanel. 
Jeg våknet ganske tidlig, 08.00, våkner alltid tidlig på lørdager, ikkje brå


I stad trente jeg faktisk, overrasket over meg selv!
Trening er egentlig ikke helt min greie, pleier som regel ikke å trene så mye, men prøver å holde motivasjonen oppe.
Fordi det er jo sunt for både kroppen og meg. 
Humøret blir definitivt helt annerledes etter å ha trent, og det er jo positivt.
Nå er jeg virkelig helt utslitt og glad, jeg gjennomførte tross alt en treningsøkt, haha.

-Liker du å trene?


Bestilt ti nye ting fra Ebay

 • 20.06.2014, 19:17

Heyoo!
Nå har jeg bestilt ti nye ting fra ebay, elsker ebay, sånn helt seriøst, gleder meg til å få tingene i posten. Her om dagen var jeg faktisk 3 og en halv time på ebay for å se etter ting, tror jeg har begynt å bli avhengig, hehe neida.
Vurderer å lage en video av tingene når jeg får dem, eller så lager jeg et innlegg, vi får se.


(happy Mina som har bestilt ti nye ting)

I dag har jeg ikke gjort noe, bare slappet av. Eller.. Jeg ryddet faktisk i skapet mitt i sted, har fylt en stor full søppelsekk med masse klær som jeg skal gi bort til de som trenger det. 
Nå har jeg tenkt til å hente litt brus, altså Pepsi Max
My favorite

Hva har du gjort i dag?


Fikse negler

 • 15.06.2014, 19:57

Hei! Har akkurat tatt på meg neglelakk, det er alltid vanskelig å bestemme seg for hvilke(n) man skal velge.
Hadde ikke så veldig mye utvalg her hos pappa (har mye mere hos mamma), så synes ikke akkurat det var veldig vanskelig å bestemme seg for hvilken. 
Før var jeg utrolig flink til å fikse neglene mine, men nå fikser jeg dem omtrent aldri.
Tror jeg skal prøve å bli flinkere, har jo ganske lange negler, og det er jo positivt.

Jeg har bestemt meg for å prøve å blogge litt om hverdagen, noe jeg ikke har gjort så mye av tidligere.
Så det skal bli spennende å prøve noe nytt!

-Pleier du å fikse neglene dine?


Klassetur

 • 15.06.2014, 17:04


Grunnen til lite blogging i helgen er fordi jeg har vært på telttur med klassen,
det har vært utrolig koselig og en minnerik tur.


Ut på tur aldri sur

 • 10.06.2014, 18:46

Tea

 • 09.06.2014, 20:35

Te er så godt, blir aldri lei av te!
Jeg beklager så mye for at jeg poster få innlegg for tiden,
lover å bli flinkere! 


Ebay - innkjøp

 • 07.06.2014, 20:19

I dag morges fikk jeg tre ting i posten fra ebay, å gud jeg ble så glad.
Har ventet lenge på tingene, men venter fortsatt på noe annet.


Kom akkurat hjem fra en liten gåtur, måtte jo hente minnebrikken til kameraet hos pappa.
Og det gjorde jeg.
men..
Fant akkurat ut at jeg også har glemt fjernkontrollen til kameraet, typisk,
overlever nok.
Tror jeg skal ta noen portrett bilder i morgen, hvis jeg orker.


Dårlig blogging

 • 07.06.2014, 04:55

Hei!
Har vært utrolig lat med bloggen i det siste, beklager så mye.
Har hatt eksamen, og da har jeg dessverre ikke hatt tid.
Skal skjerpe meg, altså..
Hadde tenkt til å fotografere i går, men har tydeligvis glemt minnebrikken til kameraet hos pappa..
Skal hente det etterpå, slik at jeg kan knipse noen bilder.


Sol og is

 • 26.05.2014, 17:38

Ha en fin søndag

 • 25.05.2014, 13:02

Håper alle får en fin søndag ♥ 


Hei og velkommen! Her kan du skrive en tekst om deg selv og bloggen din. Her kan du skrive en tekst om deg selv og bloggen din.Arkiv


Bloggdesign avhits